'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'

Nusta Ti'kariy

Nusta Karpay Blossoming

 

De Blossoming van de Nusta Karpay is een hele mooie en fijne verdieping van de inwijdingen van de Nusta Karpay. Elk chakra wordt weer geactiveerd en heropend met de Nusta’s die je al eerder hebt ontvangen.
De zaden van de Nusta Karpay krijgen de kans om verder te groeien in diepere lagen van je chakra's waardoor je vrouwelijke kracht meer en meer tot uitdrukking komt ...
Net zoals de Nusta Karpay is de Nusta Ti'kariy geschikt voor mannen en vrouwen.

 

De workshop begint met het maken van een despacho. Daarna volgt de Blossoming met mooie en fijne rituelen. Je krijgt leuk en grappig huiswerk mee om de Nusta Karpay met Blossoming te voltooien en te verdiepen.

 

Na een thuisopdracht van 8 weken mag jij jezelf een Nusta Mesa Carrier noemen (als je een mesa hebt)
Je hebt een mesa nodig om de blossoming te kunnen doorgeven.
Net als met de Munay-Ki en de Nusta Karpay mag je na voltooien van je huiswerk + een intergatie periode de Blossoming door geven. De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken. 

De blossoming word doorgeven in 2 avonden of 1 middag, bijdrage is incl. koffie/thee/water, hand-out en certificaat. Deze workshop is ook toegankelijk voor mensen die de Nusta Karpay elders hebben ontvangen.

 

Ik heb de Blossoming ontvangen in de lijn van Don Claudio en Don Mariano.