'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'

Inmiddels zijn we in februari beland en is de natuur langzaam aan het ontwaken. Blauwe maandag en de blauwe maan hebben we voorlopig achter de rug. In maart zijn er weer 2 volle manen in een maand en is de 2e volle maan, de blauwe maan.

'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'
 

Hallo lieve lezer,

 

Inmiddels zijn we in februari beland en is de natuur langzaam aan het ontwaken. Blauwe maandag en de blauwe maan hebben we voorlopig achter de rug. In maart zijn er weer 2 volle manen in een maand en is de 2e volle maan, de blauwe maan.

 

Womb Groeipad (avond) op maandag 26 febr, 26 maart, 30 april en 28 mei van 20 tot 23u

Womb Groeipad bestaat uit 4 delen verspreid over 4 maanden: Womb Healing + 3x verdieping van Verleden, Heden en Toekomst.

Veel vrouwen dragen bewust en/of onbewust pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd om de kracht van de vrouwelijke energie te herinneren. 

Bijdrage voor deze prachtige serie avonden is €120.

 

 

Munay-Ki avondworkshop op:
23 april deel 1, 7 mei deel 2, 25 mei deel 3, 2 juli deel 4, 16 juli deel 5 van 20 tot max 23u

Munay-Ki is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten/inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de indianen. 
Het is met recht een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Met het ontvangen van de Munay-Ki start en/of versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich naar de aspecten van je dagelijks leven: je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's enz.. Dat je niet zozeer werk doet omdat je er goed in bent, maar werk doen dat je leuk vindt en inspireert, waardoor je er goed in bent.

Als je lichaam en geest in balans zijn, heb je meer energie, sta je vreugdevoller in het leven en dat straal je uit! Munay-Ki is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengen met je Spirit, de innerlijke Goddelijke Bron of je pure kern.

De Munay-Ki is geschikt voor iedereen die zichzelf een kado voor het leven wil geven. 
Bijdrage is €225


 
Heb je vragen, opmerking, wil je een groeipad op maat?
Neem dan contact met mij op voor het bespreken van de morgelijkheden.

In ♡ Munay,
Erika.

 
 
Munay-Ki Delft
 
YouTube
Contact
Erika de Heus
info@munay-ki-delft.nl
 
Facebook
 
Helende Energie
Lees meer »

Dit pad is samengesteld uit de Nusta Karpay, de Nusta Karpay Blossoming, Chumpi Stone Healing en Womb Healing. Het is een kleurrijk vrouwelijke pad van heling en groei. Dit groeipad bestaat uit 8 bijeenkomsten (incl. terugkom moment) verspreid over meerdere maanden. Nieuw is ook Womb Healing Groeipad van 4 delen verspreid over 4 maanden, bestaande uit Womb Healing + 3x verdieping van Verleden, Heden en Toekomst.

Dag,
Als eerste nog de beste wensen voor 2018 en dat jij je (nog) bewuster mag worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent!
Ik kondigde in december al aan dat er een aantal veranderingen zijn in het cursus aanbod: Er zijn workshops geschrapt, andere zijn samengevoegd en er zijn groeipaden ontstaan.

Naast het Energie Groeipad is ook het Vrouwelijke - Feminien Groeipad, nieuw. 

Dit pad is samengesteld uit de Nusta Karpay, de Nusta Karpay Blossoming, Chumpi Stone Healing en Womb Healing. Het is een kleurrijk vrouwelijke pad van heling en groei. Dit groeipad bestaat uit 8 bijeenkomsten (incl. terugkom moment) verspreid over meerdere maanden.

Nieuw is ook Womb Healing Groeipad van 4 delen verspreid over 4 maanden, bestaande uit Womb Healing + 3x verdieping van Verleden, Heden en Toekomst.

Groeipaden zijn trajecten die meerdere sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jou te bewerkstelligen en vast te houden.

Uitgebreidere info kun je via de linkjes op de site lezen.
In het voorjaar komt er nog een Kleurrijk groeipad bij.

Voor het maken van een afspraak, het plannen van jou activiteit kun je via email of 015 contact met mij opnemen.

Alle activiteiten worden op maandag e/o vrijdag gegeven tussen 10.30 en 22.30u. 
Prettig weekend! :)

Lieve groetjes Erika.
 
Munay-Ki Delft
 
Facebook
 
YouTube
 
Helende Energie
Lees meer »

Het is de laatste dag van het jaar ... May 2018 bring joy, peace & happiness to you & your loved ones ... Happy New Year!!! Warme groetjes Erika.

 

Het is de laatste dag van het jaar ...

Een dikke laag sneeuw lag over wegen en velden. Er was een kleine jongen onderweg; hij droeg nieuwe schoenen, en had een grijze das en een rode puntmuts. Hans heette hij. Op zijn rug droeg hij een kleine rugzak. Zijn moeder had daarin een kerstbrood en een driekoningenkaars gepakt. Ze had hem op het hart gedrukt zich goed te gedragen. Hans moest zijn grootmoeder en grootvader opzoeken. Hij moest vooral niet vergeten netjes te groeten en te bedanken en ze een vrolijk en gezegend nieuwjaar te wensen. Ja, daar zou hij aan denken.

De dagen in de winter zijn maar kort; de sneeuwwolken hingen zwaar in de lucht: en al spoedig vielen de sneeuwvlokken naar beneden, stil en dicht bij elkaar, zoals het dons van een dekbed. Toen Hans een stukje gelopen had, bedacht hij, dat hij een kortere weg kon nemen over een bospad.

De sneeuw viel in steeds grotere vlokken en tussen de bomen begon het al donker te worden. Voor Hans het wist, was het nacht geworden. De weg was dicht gesneeuwd; hij kon hem niet meer vinden. Had hij maar lucifers bij zich gehad, dan had hij de kaars kunnen aansteken en zo misschien via zijn voetsporen de weg weer terugvinden. Nu wist hij niets beters te doen, dan onder een boom te gaan zitten en te wachten tot de sterren en misschien zelfs de maan te voorschijn zouden komen....

Het hele verhaal kun je HIER lezen.

May 2018 bring joy, peace & happiness to you & your loved ones ...
Happy New Year!!!


Warme groetjes Erika.

Lees meer »

Groeipaden zijn trajecten die meerder sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jou te bewerkstelligen en vast te houden.

Hallo, 
Ik schreef voor de kerst dat er een aantal veranderingen komen in het cursus aanbod vanaf 1-1-2018. Er zijn workshops geschrapt, andere zijn samengevoegd en er zijn groeipaden ontstaan.

Groeipaden zijn trajecten die meerder sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jou te bewerkstelligen en vast te houden.

Een van die groeipaden is Werken met Energie:
Bij het Werken met Energie groeipad bied ik jou het beste uit 2 werelden aan. Je leert hoe je met energie kunt omgaan met technieken uit Reiki/Seichem en Sjamanisme. 
Je gaat werken met een 'westerse' manier van heling en uit Zuid-Amerika, Peru, Inca Sjamanisme. Die technieken samen worden jou manier van helen. 

Dit groeipad bestaat uit 9 bijeenkomsten verspreid over meerdere maanden.

Reiki werkt voornamelijk met aarde energie. 
Seichem met 4 energieën (aarde, water, lucht, vuur) Sjamanisme werkt ook met 4 elementen (aarde, water, lucht, vuur)

We beginnen en sluiten dit groeipad met een Despacho ceremonie.

1e deel Despacho ceremonie en ontvang je de Banden van Kracht (is 1 van de 4 basis rites uit de Munay-Ki)
2e deel ontvang je een Seichem 1 inwijding en worden je chakra's geactiveerd en schoongemaakt. Je krijgt de basis van Reiki om jezelf en anderen te helen aangereikt en daar ga je de 1e periode mee aan de slag. Je word je bewust van jezelf.

Zittende behandeltechnieken:
3e deel leer je hoe je anderen kunt behandelen zittend op een stoel.
4e deel leer je hoe je iemand zittend Sami van de 4 zonnen kunt geven.

Liggende behandeltechnieken:
5e deel ga je leren hoe je iemand intuïtief liggend behandeld.
6e deel Helen met Stenen is een techniek die we liggend toepassen. De stenen moet je van tevoren zelf zoeken in de natuur en dat worden je helers stenen.

7e en 8e deel ga je aan de slag met een aantal specifieke technieken uit Tera Mai Reiki/Seichem 1 en het Inca Sjamanisme: Je gaat nog meer met je intuïtie werken, in de aura, leer je een aantal gerichte reinigingen (karma) en specifieke behandelmethodes zoals mentale en emotionele heling.

9e deel is een terugkom moment en is onderdeel van dit groeipad.

Uitgebreidere info kun je op de site lezen, voor het maken van een afspraak kun je via email contact met mij opnemen. 
Op maandag 15 januari om 10.30u start er een 3 delige Munay-Ki workshop. De andere 2 delen zijn op maandag 12 februari en 12 maart om 10.30u. Er zijn nog plekjes vrij!
Meer info mbt de Munay-Ki.
 

Fijne dag en alvast een hele gezellige jaarwisseling!!!
 
Warme groetjes Erika.
Lees meer »

De Geest van Kerstmis. Het was een lieflijk Kerstlandschap: een paar sneeuwvlokken dwarrelden naar de grond, de donkere dennenbomen waren met lichtjes bedekt met fonkelende rijp en een roodborstje zat, lekker met zijn veren opgezet tegen de kou, te tsjirpen op een tak van de oude appelboom bij het huis...

Ik wens jullie allemaal,

Iets goeds, iets lekkers
Iets geks, iets gekkers
Iets stouts, iets stoutst
Iets aardigs, iets liefs
maar hoe dan ook iets positiefs!

Ik wens jullie hele fijne feestdagen!!!

Via DEZE LINK kun je het hele verhaal lezen.

Lees meer »

Extra mailing vandaag mbt mid-winter avond met Despacho op woensdag 20 december om 20u

Extra mailing vandaag mbt mid-winter avond met Despacho op woensdag 20 december om 20u.

Wij vieren op het noordelijk halfrond de terugkeer van het licht in december. 
Tijdens deze ceremonie verbinden wij ons met de sterren, met elkaar, de spirits, je wensen, je gebedjes ... voor jezelf en anderen, zodat je wensen zich kunnen manifesteren. Deze Despacho is een blessing voor de tijd die komen gaat ... 2018

Iedere deelnemer neemt een give-away, twv +/- €10 als richtlijn, mee. 
Je mag het zelf maken of kopen

Een give-away is in dit geval een cadeautje wat je zelf zou willen ontvangen, maar koopt of maakt voor een ander. Als de despacho bijna klaar is zal je cadeautje een nieuwe eigenaar vinden.
Een give-away: om iets van je mooi vind te geven aan een ander om ruimte te maken voor iets wat een ander aan jou wil geven ...
 
Meer info is hier te lezen
Lees meer »

Een cirkel van vreugde: Een man klopte hard op de deur van het klooster. Een monnik opende de grote poort. “Deze druiven zijn de mooiste druiven die mijn wijngaard heeft geproduceerd. Alstublieft”, zei de man. “Dank. Ik geef ze aan de abt.” “Maar, ze zijn voor u. U opent de deur, beste monnik.” De monnik bewonderde de hele ochtend de prachtige tros druiven en besloot ze toch aan de abt te geven. De abt heeft hem immers altijd aangemoedigd met zijn wijsheid...

Een cirkel van vreugde:
Een man klopte hard op de deur van het klooster. Een monnik opende de grote poort. “Deze druiven zijn de mooiste druiven die mijn wijngaard heeft geproduceerd. Alstublieft”, zei de man.
“Dank. Ik geef ze aan de abt.”
“Maar, ze zijn voor u. U opent de deur, beste monnik.”
De monnik bewonderde de hele ochtend de prachtige tros druiven en besloot ze toch aan de abt te geven. De abt heeft hem immers altijd aangemoedigd met zijn wijsheid... De abt was blij met de druiven, maar hij besloot ze door te geven aan een zieke monnik in het klooster. “Het zal hem goed doen.” En de zieke monnik was dankbaar. Hij besloot echter de druiven aan de kok te geven. De kok die hem altijd zo goed verzorgde. En de kok bewonderde de prachtige druiven. Zo perfect dat niemand de druiven meer zou waarderen dan de koster.
De koster was op zijn beurt blij met het geschenk. Hij gunde de druiven aan de monnik, die hem bij binnenkomst van het klooster zo welkom had geheten. En dus net voor het donker, gaf hij de druiven aan de monnik bij de poort. “Eet en geniet hiervan.”
De monnik besefte zich dat de druiven echt voor hem waren. En hij genoot van elke druif, terwijl hij nadacht over de cirkel van vreugde. Het plezier wat ze elkaar hadden gegeven. Het geschenk wat rond was gegaan ♥

De volledige flits is HIER te lezen!

Lees meer »

September flits met het starten van de Rode Tent, de agenda en andere wetenswaardigheden.

De zomer is bijna voorbij en gaan we naar de herfst toe. De eerste oogsten zijn binnen en geofferd.

Ervaring is mijn leermeester, 
Innerlijke kennis is mijn waarschuwing 
het Leven is mijn reis 
Spiritualiteit is mijn pad 
Altijd leren, altijd groeiend
 ...

... dat doe ik dit jaar bij Barabara met het creatiejaar 'Uit je kunst'. Verderop in deze flits staat omschreven wat ik aan het doen ben ... en ik vind het geweldig :)

De volledige flits kun je hier lezen.

Lees meer »

Helende Energie Delft heeft een kanaal op Youtube. Daar vind je afspeellijsten met oa: Reiki muziek, Munay-ki filmpjes, Sjamanisme en Womb Healing.

Helende Energie Delft heeft een kanaal op Youtube. Daar vind je afspeellijsten met oa: Reiki muziek, Munay-ki, Sjamanisme en Womb Healing.

Je kunt de afspeellijsten HIER bekijken

Lees meer »

De eerste serie 'Womb Healing, een verdieping' workshops is een succes geweest. Het was geweldig om te doen, het waren fijne en mooie avonden. In de septemeber start er een nieuwe serie. Verderop in deze flits staan de datums en een omschrijving van deze workshops die absoluut een aanrader zijn voor iedere vrouw die de Womb Healing eerder heeft ontvangen

De eerste serie 'Womb Healing, een verdieping' workshops is een succes geweest. Het was geweldig om te doen, het waren fijne en mooie avonden.

In de septemeber start er een nieuwe serie. Verderop in deze flits staan de datums en een omschrijving van deze workshops die absoluut een aanrader zijn voor iedere vrouw die de Womb Healing eerder heeft ontvangen.

In juli staan er een Reiki/Seichem terugkomavond, de Nusta Karpay, Reiki Yod en Violette Vuur workshops op de agenda.

 

Lees meer »