Februari flits

Gepubliceerd op 5 februari 2018 19:15

Inmiddels zijn we in februari beland en is de natuur langzaam aan het ontwaken. Blauwe maandag en de blauwe maan hebben we voorlopig achter de rug. In maart zijn er weer 2 volle manen in een maand en is de 2e volle maan, de blauwe maan.

'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'
 

Hallo lieve lezer,

 

Inmiddels zijn we in februari beland en is de natuur langzaam aan het ontwaken. Blauwe maandag en de blauwe maan hebben we voorlopig achter de rug. In maart zijn er weer 2 volle manen in een maand en is de 2e volle maan, de blauwe maan.

 

Womb Groeipad (avond) op maandag 26 febr, 26 maart, 30 april en 28 mei van 20 tot 23u

Womb Groeipad bestaat uit 4 delen verspreid over 4 maanden: Womb Healing + 3x verdieping van Verleden, Heden en Toekomst.

Veel vrouwen dragen bewust en/of onbewust pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd om de kracht van de vrouwelijke energie te herinneren. 

Bijdrage voor deze prachtige serie avonden is €120.

 

 

Munay-Ki avondworkshop op:
23 april deel 1, 7 mei deel 2, 25 mei deel 3, 2 juli deel 4, 16 juli deel 5 van 20 tot max 23u

Munay-Ki is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten/inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de indianen. 
Het is met recht een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Met het ontvangen van de Munay-Ki start en/of versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich naar de aspecten van je dagelijks leven: je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's enz.. Dat je niet zozeer werk doet omdat je er goed in bent, maar werk doen dat je leuk vindt en inspireert, waardoor je er goed in bent.

Als je lichaam en geest in balans zijn, heb je meer energie, sta je vreugdevoller in het leven en dat straal je uit! Munay-Ki is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengen met je Spirit, de innerlijke Goddelijke Bron of je pure kern.

De Munay-Ki is geschikt voor iedereen die zichzelf een kado voor het leven wil geven. 
Bijdrage is €225


 
Heb je vragen, opmerking, wil je een groeipad op maat?
Neem dan contact met mij op voor het bespreken van de morgelijkheden.

In ♡ Munay,
Erika.

 
 
Munay-Ki Delft
 
YouTube
Contact
Erika de Heus
info@munay-ki-delft.nl
 
Facebook
 
Helende Energie

«   »