Reiki 2, kleur en etherische olie

Gepubliceerd op 12 september 2018 om 17:27

Het warme mooie zomer weer is voorbij en is de herfst begonnen. Er ligt er nog een zonnige nazomer week in het verschiet.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met vakantie vieren, genieten van de zomer, werken en cursussen/workshops gegeven. Het was heerlijke tijd! 

In het voorjaar heb een kleuren cursus 'de magie van kleur' gedaan. Veel ontdekt wat kleuren met mensen doen, de invloed, taal en werking, bewust toepassen van kleuren voor heling. In de praktijk pas deze kennis intuitief toe.

Etherische olien komen meer en meer op mijn pad.
In de praktijk word gebruik gemaakt van aroma therapie en hoogwaardige etherische olie van diverse merken en toepassingen (verdamping, op de huid, ruiken) al dan niet verdunt met een neutrale biologische basis olie. Zo heb ik ontdekt dat olie beter via een vernevelaar beter tot z'n recht komt dan met verdamping via verhitting (vuur)

Vanaf oktober is het ook mogelijk om intuïtieve coaching. kleur en behandelingen te combineren met Vitaflex. 

Vitaflex staat voor “vitaliteit door reflexen”. Deze Tibetaanse vorm van reflexologie is ouder dan acupunctuur. De techniek bestaat uit het maken van rollende bewegingen met de vingertoppen, waardoor een elektrische stroom langs de zenuwbanen wordt gezonden. Hiermee wordt het helend vermogen van het lichaam geactiveerd. Er wordt gewerkt met reflexpunten in de handen, op de oren en onder de voeten.

Deze techniek is op zichzelf al effectief, maar in combinatie met de etherische oliën wordt het powerreflexologie! In te zetten voor veel voorkomende problemen als hoofdpijn, sinus- en oorinfecties, oorsuizingen, constipatie, lymfedoorstroming en algeheel gevoel van welzijn. 

 
Reiki/Seichem 2

Op maandag 17, 24 september en 8 oktober.  Terugkomavond is op 22 oktober.
Er zijn nog plekjes vrij, aanmelden kan tot en met vrijdag 14 september

Het vervolg op Reiki/Seichem 1 cursus bestaat uit het leren werken met 16 symbolen verdeelt over 3 avonden. Naast het ontvangen van de inwijding (waarin je chakra's verder worden geactiveerd en schoongemaakt) leer hoe de symbolen zijn opgebouwd: je gaat ze 'tekenen', voelen en ervaren wat ze doen met jou. Met deze symbolen kun je gerichter gebruik maken van de Reiki/Seichem energie en word je aangereikt om je derde oog te gaan ontwikkelen en te gebruiken..
Ook pakken we terug naar de leefregels en doen we geleide meditatie's.

Bijdrage is € 150 incl certificaat, hand-out, koffie/thee/water en versnaperingen tijdens de cursus. 

 

Heb je vragen, aanmelden, een opmerking, wil je een groeipad op maat?
Neem dan contact met mij op voor het bespreken van de morgelijkheden.

Lieve groetjes Erika.
banner-14.png

 »