Reiki 1, aroma touch en womb healing

Gepubliceerd op 12 oktober 2018 om 20:57

Hallo lezer,
Wat een heerlijk weer he?
Zomer in de herfst met vallende blaadjes.

De boom in het bos liet in de herfst alles los.
Alles liet hij gaan.
Hij fluisterde zacht:
Loslaten is nodig om sterker in het leven te staan.


Vanaf november is het mogelijk om naast het bekende aanbod een Aroma Touch te ondergaan. Ik combineer dit met Vitaflex.

Aroma Touch is een ontspannende aanraking waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige etherische olie van diverse merken. Deze fijn geurende oliën worden via zachte vloeiende en ritmische bewegingen op je reflexzones, rug en voeten aangebracht. Op deze manier kalmeert je zenuwstelsel en kom je weer in balans. 

De behandeling is verdeeld in 4 stappen: 
Stress verminderen, Verbetering en versterken immuunsysteem, Vermindering van ontstekingsreacties, Balans in lichaam en geest. Bij elke stap worden er 2 essentiële oliën gebruikt. In totaal worden er 8 oliën gebruikt. De kracht van deze verbindende aanrakingen zit in de eenvoudige touch en de diepe werking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. 

 
Reiki/Seichem 1
In balans komen en blijven, Reiki/Seichem 1 cursus op:
Maandag 12, 26 nov en 3 dec 20 tot 22.30u
Terugkom moment is in 2019

Deze cursus is verspreid over 4 weken zodat je de tijd hebt om wat geleerd is thuis te oefenen en eigen te maken, voor het volgende deel start.
Bij Reiki/Seichem 1 wordt je geleerd hoe je met de Reiki en Seichem energie kan omgaan. Reiki werkt voornamelijk met aarde-energie. Seichem met 4 energieën (aarde, water, lucht en vuur) en geeft daardoor meer balans in je energie systeem. 

Door de Reiki en Seichem inwijdingen ook wel 'afstemming' genoemd worden je chakra's geactiveerd en schoongemaakt. Je kunt energie doorgeven via je handen aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen
Ook jezelf kun je met succes behandelen. De gevoeligheid wordt vergroot en de balans hersteld. Ook met Reiki/Seichem 1 is het mogelijk op afstand te behandelen.  
Investering in jezelf is €125, incl certificaat, uitgebreide hand-out, koffie/thee/water en versnapering tijdens de cursus.

 

Womb Healing maandag 10 december om 10.30u

The 'Rite of the Womb' is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop zal kunnen stromen.  Een healing, een blessing ... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw (vrouw-) zijn.

Tijdens deze ochtend maken we contact met onze pijnen die we kunnen vrijgeven EN met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen. Deze rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de Womb Keeper naar jou. Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder.
Investering in jezelf is €35.

Heb je vragen, opmerking, wil je een groeipad op maat e/o je aanmelden? 
Neem dan contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden

De volledige agenda kun je hier bekijken.
 


Ik wens jullie een fijn weekend!
Lieve groetjes Erika.
info@munay-ki-delft.n

«   »