Het beste uit 2 werelden, groeipaden en essentiele olie

Gepubliceerd op 28 juli 2019 om 22:10

Groeipaden
Dag lezer,
In september start het Werken met Energie groeipad.
Daarin bied ik jou het beste uit 2 werelden aan. Je leert hoe je met energie kunt omgaan met technieken uit Reiki/Seichem en Inca Sjamanisme. Je gaat werken met een westerse manier van heling en uit Zuid-Amerika, Peru. Al die technieken samen worden jou manier van helen.

Je gaat werken met aarde, water, lucht en vuur energie: je ontvangt een Seichem 1 inwijding & ook de eerste 4 rites van de Munay-Ki: banden van kracht, de heler, harmonie en de ziener. 
Je krijgt hierdoor gelegenheid om te werken aan je persoonlijke, spirituele ontwikkeling en kom je (opnieuw) in je kracht te staan.

Seichem heeft 4 energieën (aarde, water, lucht, vuur)
Sjamanisme werkt met 4 elementen en 3 krachtcentrums. Ook nemen bijpassende essentiele olien een belangrijke plek in tijdens helingen en inwijdingen.

Dit groeipad bestaat uit 9 bijeenkomsten verspreid over meerdere maanden. In deze maanden word je je bewust van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent, ieder onderdeeltje brengt jouw bij'gewoon gelukkig zijn'.

We beginnen dit traject met een Despacho ceremonie.
Bijdrage is € 425 voor 9 bijeenkomsten, incl uitgebreide hand-outs, Reiki/Seichem/Munay-ki certificaten, materialen voor de despacho, essentiele olie, koffie/thee/water en fruit  tijdens de bijeenkomsten.

Uitgebreidere info kun je op de site lezen.
 
Groeipaden

Naast het werken met energie groeipad zijn er nog meer groepaden:

Het Vrouwelijke Groeipad en samengesteld uit de Nusta Karpay, de Nusta Karpay Blossoming en Womb Healing. Het is een kleurrijk vrouwelijk pad van heling en groei.  Dit groeipad bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over meerdere maanden.

Womb Healing Groeipad van 4 delen verspreid over 4 maanden, bestaande uit Womb Healing + 3x verdieping van Verleden, Heden en Toekomst. Dit groeipad geeft je de gelegenheid om jouw vrouwenlijn 7 generaties terug, jouw generatie vandaag de dag en 7 toekomstige generaties te helen!

Via www.facebook.com/Helende.Energie.Delft plaats ik met regelmaat interessante weetjes, nieuwe datums voor cursussen, sfeer impressie van workshops en dergelijke.

 
Essentiele olien

Ondertussen heb ik verschillende workshops mbt essentiele olien gevolgd: basis workshops, olie en lichamelijke klachten, olien en emotie's, vitaflex, aroma touch en symhonie off the cells. Uit de laatste is Happy cells ontstaan. 

Happy cells bestaat uit energie (Reiki, Seichem ect) en olie protocollen (Symhonie off the cells) waarbij essentiële oliën met Reiki worden aangebracht op je rug en voeten. Elke gebruikte olie is speciaal uitgezocht (door Boyd Truman) om zijn gunstig werking op jou gezondheid. 

Tijdens de behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen.
Samen zorgen Reiki en de protocollen voor meer balans en harmonie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
Het aanbrengen van een serie van de olien en het geven van energie duurt ongeveer 20 min, daarna blijf je ongeveer 10 tot 15 min liggen en de olie kan intrekken. Een afspraak duurt 3/4 tot 1 uur. 

In september ga ik de workshop ADHD/ADD/autisme en essentiele olie volgen.


Vorige week was er een bogo (bye one, get one) week mbt essentiele olien. De volgende bogo week zal vermoedelijk in de herfst zijn. Dan kun je via mij je bogo's bestellen.

Hoe werkt het?
Elke dag is er een nieuwe aanbieding die 24u lang geldig is. Je koopt 1 flesje olie en krijgt een ander flesje olie kado. Ook mensen zonder een eigen account kunnen deze oliën aanschaffen. Leuk om zo de oliën een keer uit te proberen en kennis te maken met essentiële oliën.

Om de volgende bogo week niet te missen kan ik je toevoegen aan een bogo app groep. Daarin plaats ik tzt dagelijks de bogo's met de bijbehorende informatie over de olie van die dag. Er kan niet worden gereageerd in deze appgroep en dat zorgt voor rust, geen onnodige piepjes en gepingel.

Beschik je over whatsapp? 
Wil jij graag toegevoegt worden aan de bogo app groep? 
Stuur mij je 06 nummer zodat ik je kan toevoegen.

Op www.facebook.com/etherische.olie.delft plaats ik regelmatig wetenswaardigheden mbt essentiele olien voor mens en dier.

 
Aanmelden, groeipad op maat, vragen of voor het maken  van een afspraak kun je contact met mij opnemen via: email, telefoon, whatsapp, messenger e/o telegram. 
Via www.facebook.com/erika.deheus kun je mij ook persoonlijk volgen.

Lieve groetjes Erika

 »