Chaka, het pad van de regenboog

 
 
Don Alejandro heeft samen met zijn dochter en nichtje de inwijdingen & lessen van de Chaka doorgegeven. Deze leringen/lessen zijn oude traditie's die van vader (Don Santos) op zoon (Don Alejandro) werden doorgegeven. Na het ontvangen van deze inwijdingen bewandel je het pad van de Regenboogbrug. Het is een Pad van bewustwording, eenheid en verbinding met jezelf en alles om je heen. 
 

De Chaka bevat prachtige rituelen, zeker voor hen die kennis willen maken met het Inca Sjamanisme en daarbij op zoek zijn naar principes die dagelijks, als je daar behoefte aan hebt, in je leven toepasbaar zijn. Is deze brug is een geweldige basis.

 

Tijdens deze 3 delige workshop wordt je meegenomen op een uniek pad uit de Andes: Het pad van de Regenboog, de verbinding van hart tot hart, of Sonqo a Sonqo. 
Het is het Pad van 7 nivo's van bewustzijn, 7 chakra's en 7 kleuren van de regenboog. Een prachtige energetische brug tussen onszelf en de elementen, de kosmos ...
Tijdens deze master workshop word de basis en advance aangeboden, zodat je direct met de archetypes kunt gaan werken.


Deze inwijdingen zijn helingen en verbindingen op emotioneel, lichamelijk en geestelijk gebied. Het is een transformerende weg, dit pad word begeleid door de Slang, de Jaguar, de Kolibri en de Adelaar/Condor: 
Het eerste pad is het rode pad en bij dit pad hoort de slang. Je krijgt een schoonmaak van de zware energie die je met je meedraagt. 
Op het oranje, het tweede, pad ontvang je de helende kracht in je handen en kan je een beroep doen op de Jaguar. Het gele derde pad wordt de verbinding met Pacha Mama, Moeder Aarde, hersteld en word je ondersteund door de Kolobrie. Het groene vierde pad staat in het teken van het openen van je hart, ontvangen van de wijsheid en is de Condor je ter wille.
 
 
Als je de brug gevonden hebt, en versterkt en blijft versterken, word je een Chakaruna genoemd:
Iemand die een brug geslagen heeft tussen de traditionele kennis uit de Andes en het Westen, van hart tot hart met je medemens.

De Chaka kan je ook als Chaka-behandelingen geven e/o ontvangen.

De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

Er bestaat de mogelijkheid om de Chaka te oefenen als je ze zelf wilt gaan doorgeven (als inwijdingen e/o behandelingen). Ook als je ze niet wilt doorgeven geeft dit deel een hele mooie en fijne verdieping voor alle Chakaruna's.
Tegen de tijd dat je daar aan toe bent kan je contact met mij opnemen om een afspraak te maken.