Mijn naam is Erika, geboren in 1965 op de Veluwe. 

Ik ben sinds 2000 Reiki Master, vanaf 2001 Seichem/Cartouche Master en jaren later ook Sakara 2 beoefenaar. In Reiki/Seichem geef ik cursussen en workshops al dan niet gecombineerd met neveninitiaties.

In 2008 kwam ik in contact met sjamanisme en geef ik sinds 2011 voornamelijk workshops in het Inca Sjamanisme. De womb healing uit de Amazone heeft een belangrijke plek in de praktijk.

Groeipaden zijn trajecten met meerdere sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jou te bewerkstelligen en vast te houden. 
Tijdens ieder groeipad e/o workshop is er tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en inspiratie gesprekken. Deze gesprekken zijn verweven in het groeipad wat je doet. De inwijdingen/initiaties en rituelen zetten dingen in gang bij je, je kunt tegen dingen aanlopen die je wilt veranderen e/o je leven een andere wending wil geven. De begeleiding en gesprekken zijn naar behoefte en gericht op het verdiepen van je bewustzijn. Als je aan jezelf wilt werken, dingen wilt veranderen is het wel de bedoeling is dat je in beweging komt. Het is een unieke kans om aan en met jezelf te werken.


Omdat een 
mens is nooit klaar met leren en volg ik regelmatig trainingen, cursussen en workshops voor zelfontwikkeling. Momenteel zijn dat de Runen Reis, een opleiding van 24 maanden en de opleiding Rouwvrouw van 5 maanden.

Ervaring is mijn leermeester,
Innerlijke kennis is mijn waarschuwing
het Leven is mijn reis
Spiritualiteit is mijn pad
Altijd leren, altijd groeiend...

 

In ♡ Munay,

Erika.