Nusta Ti'kariy

Nusta Karpay Blossoming

 

De Blossoming van de Nusta Karpay is een hele mooie en fijne verdieping van de inwijdingen van de Nusta Karpay. Elk chakra wordt weer geactiveerd en heropend met de Nusta’s die je al eerder hebt ontvangen.
De zaden van de Nusta Karpay krijgen de kans om verder te groeien in diepere lagen van je chakra's waardoor je vrouwelijke kracht meer en meer tot uitdrukking komt ...
Net zoals de Nusta Karpay is de Nusta Ti'kariy geschikt voor mannen en vrouwen.

 

De workshop begint met het maken van een despacho. Daarna volgt de Blossoming met mooie en fijne rituelen. Je krijgt leuk en grappig huiswerk mee om de Nusta Karpay met Blossoming te voltooien en te verdiepen.

 

Na een thuisopdracht van 8 weken mag jij jezelf een Nusta Mesa Carrier noemen (als je een mesa hebt)
Je hebt een mesa nodig om de blossoming te kunnen doorgeven.

De Nusta Mesa is een mesa met khuya's (medicijnstenen) verbonden met de Nusta's.
Voordat de Nusta Karpay naar het westen kwam hebben de Paqo’s uit Q’ero, Don Mariano, Doña Maria, Don Alejandro en Don Claudio, zeven heilige plaatsen bezocht in de Andes in Peru waar de Nusta’s heel sterk aanwezig zijn. Op elke heilige plaats hebben zij zich verbonden met de specifieke Nusta van die plek en hebben zij zich opengesteld om een khuya (medicijnsteen) te ontvangen. Tijdens deze reis heeft iedere Paqo een medicijnbundel gecreëerd: de Nusta Mesa

Als je de Nusta Karpay hebt ontvangen, kun je tijdens de blossoming (of later) zelf een Nusta Mesa creëren door naar plaatsen te gaan waar jij sterke verbinding voelt met de specifieke Nusta en je daar open te stellen om een khuya te ontvangen.
Traditionele plaatsen om naartoe te reizen zijn natuurlijk in Peru, maar niet iedereen is in de gelegenheid om naar Peru te reizen. Het gaat er bij het werken met de Nusta ook juist om ze te verbinden met de plaats waar je woont, met jouw land en de krachtplekken.
Het advies van Don Mariano is om je zelf samengestelde en ontvangen Nusta Mesa met khuya's uit je eigen land in te laten wijden door iemand met een Nusta Mesa met khuya's van de heilige plaatsen uit Peru.

Je kunt je khuya's ook zelf activeren, tijdens de workshop leg ik uit hoe je dit kunt doen


De blossoming word doorgeven in een groeipad of in 2 sessies, bijdrage is incl. koffie/thee/water, hand-out en certificaat. 
Deze workshop is ook toegankelijk voor mensen die de Nusta Karpay elders hebben ontvangen.

 

Ik heb de Blossoming ontvangen in de lijn van Don Claudio en Don Mariano.

 

De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.