Munay-Ki

Munay betekent 'Liefde'
Ki betekent 'Kracht/Energie'
Munay-Ki
betekent 'Ik hou van je'
met de achterliggende gedachte

'Wees wie je werkelijk bent'

 

Munay-Ki is het pad van Vuur, het pad van transformatie.
Gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten/inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de
indianen. En is samengesteld door Alberto Villoldo.

Het is met recht een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Met het ontvangen van de Munay-Ki start en/of versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich naar de aspecten van je dagelijks leven: je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's enz ... Dat je niet zo zeer werk doet omdat je er goed in bent, maar werk doen dat je leuk vindt en inspireert, waardoor je er goed in bent.
Als je lichaam en geest in balans zijn: heb je meer energie, sta je vreugdevoller in het leven en dat straal je uit! Munay-Ki is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengen met je Spirit, de innerlijke Goddelijke Bron of je pure kern.

De Munay-Ki is geschikt voor iedereen die zichzelf een cadeau voor het leven wil geven.
De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Munay-Ki cursus te volgen.
Hieronder staan 3 opties beschreven, heb je zelf een ander idee?
Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!Optie 1:
Is de cursusduur van 5 delen verspreid over 3 maanden.

* De eerste en tweede avond:
Leer je om je heilige ruimten te openen en de vuurceremonie, je ontvangt de eerste 4 basis inwijdingen:
De eerste avond de inwijdingen van de Heler en de Banden van Kracht + 
Je ontvangt een cursusmap.
De tweede avond de inwijdingen van Harmonie en de Ziener.

* De derde en vierde avond:
Openen we de heilige ruimten en doen we de vuurceremonie.
Je ontvangt de volgende 4 inwijdingen met meditatie:
De derde avond de inwijdingen van de Hoeder van de Dag en de Hoeder van Wijsheid.
De vierde avond de inwijdingen de hoeder van de Aarde en Hoeder van de sterren.

* De vijfde avond:
Openen we de heilige ruimten en doen we de vuurceremonie.
De vijfde avond ontvang je de laatste inwijding: de Schepper.
Je ontvangt je pi-stone, en een certificaat.

* Er is een 6e deel om de Munay-Ki rites te oefenen als je de Munay-Ki zelf wilt gaan doorgeven. Tegen de tijd dat je daar aan toe bent maken we afspraak om de rites te oefenen. En ontvang je een link om de film van Alberto te kunnen bekijken en de laatste aanvulling op je cursusmap. De bijdrage voor dit deel is 40 euro.
 


Optie 2:
Is de cursusduur van 3 dagdelen verspreid over 3 maanden.

* De eerste ochtend/middag leer je om je heilige ruimte te openen en de vuurceremonie, je ontvangt de eerste 4 basisrites: de rite van de Heler, de Banden van Kracht, Harmonie, en de Ziener. Je ontvangt een cursusmap.

* De tweede ochtend/middag openen we de heilige ruimte en doen we de vuurceremonie.
Je ontvangt de 3 volgende rites met meditatie: de rite van de Hoeder van de Dag, de Hoeder van Wijsheid, de hoeder van de Aarde. 

 

* De derde ochtend/middag openen we de heilige ruimten en doen we de vuurceremonie.
Je ontvangt de 2 laatste rites: Hoeder van de Sterren en de Schepper. Je ontvangt je Pi-stone en een certificaat.

* Er is een 4e deel om de Munay-Ki rites te oefenen als je de Munay-Ki zelf wilt gaan doorgeven. Tegen de tijd dat je daar aan toe bent maken we afspraak om de rites te oefenen. En ontvang je een link om de film van Alberto te kunnen bekijken en de laatste aanvulling op je cursusmap. De bijdrage voor dit deel is 40 euro.


Optie 3:
Is de cursus aangepast aan jouw wensen.


De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.


Volgens de overleveringen betaald men niet voor de 9 Munay-Ki inwijdingen, maar wel: voor de tijd die de cursussen in beslag nemen, de begeleiding, de uitgebreide cursusmap, Pi Stone, koffie/thee/water en certificaat.

 


 

De Munay-Ki komt van een Quechua woord, dat 'ik hou van jou' of ‘wees zoals je bent' betekent.

De Munay-Ki zijn de negen rites van initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Deze rites zijn universeel voor alle indianen tradities, al worden ze in verschillende culturen uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen. Ze zijn afgeleid van de grote initiaties van de Hindus Valley die naar Amerika zijn gebracht door de eerste medicijnmannen en -vrouwen die de Beringstraat in Siberië overstaken gedurende de ijsperiode, zo'n 30.000 jaar geleden. Deze dappere reizigers waren de Laika, de oude Earthkeepers.

De eerste 4 initiaties zijn gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je de Munay-Ki ontvangt, zal je energieveld weer helder gaan stralen en je zult rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Persoonlijke heling wordt op gang gebracht en je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.
Vervolgens ontvang je initiaties waardoor je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren.
Uiteindelijk, als je de laatste initiaties ervaart, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, helen en overlijden.

Munay-Ki zet je in je authenticiteit (‘wees zoals je bent'). Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je ‘als vanzelf' die dingen gaan doen die bij je passen, waar je goed in bent en je gelukkig maken.

Doel van de Munay-Ki inwijdingen is een "innerlijke metamorfose", is zelfheling. Dat uit zich op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau.

 Op lichamelijk niveau wordt de doorstroming van je energie door de chakra's veel beter, kom je beter in je innerlijke kracht, ontstaat er een veel sterker helingsvermogen voor jezelf en voor anderen. Tevens ben je beter beschermd tegen negatieve invloeden en energie die van buitenaf naar je toekomen.


 Op emotioneel niveau komt er meer rust in je en een betere balans, is er meer liefde voor jezelf en de wereld.


 Mentaal bezorgt de Munay-Ki je ook meer rust, meer helderheid, meer acceptatie, meer inzicht.


 In geestelijk-spiritueel opzicht is dit een kwantumsprong in je ontwikkeling door verhoging van je trillingsgetal en de bijkomende inzichten en overtuigingen. Je zult beter leren zien hoe de wereld in elkaar zit en welke rol jij erin speelt. Er is een diepere verbondenheid met alles en iedereen: je gaat je deel van het geheel voelen.

 
Omdat de cursussen en workshops veel voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door € 25 over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief.
De € 25 word in mindering gebracht op de totale bijdrage. 
 
Ik sta geregistreerd op www.munay-ki.org