Munay-Ki

Munay betekent 'Liefde'
Ki betekent 'Kracht/Energie'
Munay-Ki
betekent 'Ik hou van je'
met de achterliggende gedachte

'Wees wie je werkelijk bent'

 

Munay-Ki is het pad van Vuur, het pad van transformatie.
Gebaseerd op een tiental rites (energieoverdrachten/inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de
 indianen. De Munay-Ki is samengesteld door Alberto Villoldo.

Het is met recht een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Met het ontvangen van de Munay-Ki start en/of versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich naar de aspecten van je dagelijks leven: je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's enz ... Dat je niet zo zeer werk doet omdat je er goed in bent, maar werk doen dat je leuk vindt en inspireert, waardoor je er goed in bent.
Als je lichaam en geest in balans zijn: heb je meer energie, sta je vreugdevoller in het leven en dat straal je uit! Munay-Ki is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengen met je Spirit, de innerlijke Goddelijke Bron of je pure kern.

De Munay-Ki is geschikt voor iedereen die zichzelf een cadeau voor het leven wil geven.
De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Munay-Ki te ontvangen. Munay-Ki van 4 sessies, het groeipad van 5 of 6 sessies. Schroom niet om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Het is mogelijk om de Munay-Ki rites te oefenen als je de Munay-Ki zelf wilt gaan doorgeven. Tegen de tijd dat je daar aan toe bent kun je contact opnemen voor het maken van een  afspraak om de rites te oefenen. Ook ontvang je dan een link om de film van Alberto mbt Munay-Ki te kunnen bekijken en de laatste aanvullingen op je cursusmap.
De bijdrage voor dit deel is €75.

Volgens de overleveringen betaalt men niet voor de 10 Munay-Ki initiaties, maar wel:
Voor de tijd die de cursussen in beslag nemen, de begeleiding, de inspirerende gesprekken, de uitgebreide cursusmap, materialen, Pi Stone, koffie/thee/water/versnaperingen/fruit en certificaat.

De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

 


 

De Munay-Ki komt van een Quechua woord, dat 'ik hou van jou' of ‘wees zoals je bent' betekent.

De Munay-Ki zijn de tien rites van initiatie om een mens van wijsheid en kracht te worden. Deze rites zijn universeel voor alle indianen tradities, al worden ze in verschillende culturen uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen. Ze zijn afgeleid van de grote initiaties van de Hindus Valley die naar Amerika zijn gebracht door de eerste medicijnmannen en -vrouwen die de Beringstraat in Siberië overstaken gedurende de ijsperiode, zo'n 30.000 jaar geleden. Deze dappere reizigers waren de Laika, de oude Earthkeepers.

De eerste 4 initiaties zijn gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je de Munay-Ki ontvangt, zal je energieveld weer helder gaan stralen en je zult rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Persoonlijke heling wordt op gang gebracht en je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.
Vervolgens ontvang je 3 initiaties waardoor je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren.
Uiteindelijk, als je de laatste 3 initiaties ervaart, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, helen en overlijden.

Munay-Ki zet je in je authenticiteit (‘wees zoals je bent'). Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je ‘als vanzelf' die dingen gaan doen die bij je passen, waar je goed in bent en je gelukkig maken.

Doel van de Munay-Ki inwijdingen is een "innerlijke metamorfose", is zelfheling. Dat uit zich op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau.

 Op lichamelijk niveau wordt de doorstroming van je energie door de chakra's veel beter, kom je beter in je innerlijke kracht, ontstaat er een veel sterker helingsvermogen voor jezelf en voor anderen. Tevens ben je beter beschermd tegen negatieve invloeden en energie die van buitenaf naar je toekomen.


 Op emotioneel niveau komt er meer rust in je en een betere balans, is er meer liefde voor jezelf en de wereld.


 Mentaal bezorgt de Munay-Ki je ook meer rust, meer helderheid, meer acceptatie, meer inzicht.


 In geestelijk-spiritueel opzicht is dit een kwantumsprong in je ontwikkeling door verhoging van je trillingsgetal en de bijkomende inzichten en overtuigingen. Je zult beter leren zien hoe de wereld in elkaar zit en welke rol jij erin speelt. Er is een diepere verbondenheid met alles en iedereen: je gaat je deel van het geheel voelen.
 

 
Omdat de cursussen en workshops veel voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door €25 over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief.
De €25 word in mindering gebracht op de totale bijdrage. 
 
Ik sta geregistreerd op www.munay-ki.org
(FourWinds Society) en ben erkend als Munay-Ki practicioner.
Ik ben opgeleid door de Q’ero sjamanen uit Peru tijdens hun bezoeken in Nederland. 
De Munay-Ki heb ik in 2011 voor de eerste keer in België ontvangen