In balans komen en blijven met Reiki/Seichem 1

Deze cursus bestaat uit 4 delen. De delen zijn verspreid over meerdere weken zodat de deelnemer de tijd te heeft om wat geleerd is thuis uitgebreid te oefenen en eigen te maken, voor het volgende deel start.

Bij Reiki/Seichem 1 wordt je geleerd hoe je met de Reiki en Seichem energie kan omgaan.
Reiki werkt voornamelijk met aarde-energie en Seichem met 4 energieën (aarde, water, lucht en vuur) Het geeft daardoor meer balans in je energie systeem. Door de Reiki en Seichem inwijdingen ook wel 'afstemming of initiaties' genoemd worden je chakra's geactiveerd en schoongemaakt. Je kunt energie doorgeven via je handen aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen. Ook jezelf kun je met succes behandelen. De gevoeligheid wordt vergroot en de balans hersteld. Ook met Reiki/Seichem 1 is het mogelijk op afstand te behandelen.

 

Reiki/Seichem 2, werken met symbolen

Deze cursus bestaat uit 3 delen. De delen zijn verspreid over meerdere weken zodat de deelnemer de tijd te heeft om wat geleerd is thuis uitgebreid te oefenen en eigen te maken, voor het volgende deel start.

Het vervolg op Reiki/Seichem 1 cursus bestaat uit het leren werken met 16 symbolen verdeelt over 3 avonden. Naast het ontvangen van de inwijding (waarin je chakra's verder worden geactiveerd en schoongemaakt) leer hoe de symbolen zijn opgebouwd: je gaat ze 'tekenen', voelen en ervaren wat ze doen met jou. Met deze symbolen kun je gerichter gebruik maken van de Reiki/Seichem energie en word je aangereikt om je derde oog te gaan ontwikkelen en te gebruiken.

Foto van de waterlelie is gemaakt door Jeroen Heynemans