Workshop mogelijkheden en tarieven: 

Je kunt mij ook benaderen voor een workshop, cursus of traject op maat. 

 

Activiteit Investering in jezelf
Munay-ki, Pad van Vuur € 275
- Nusta Karpay € 275
- Nusta Karpay Blossoming € 90
Chaka, het pad van de Regenboog € 275
- Reiki/Seichem 1, 2 en 3 cursussen € 175
- Reiki en Seichem Masterschappen op aanvraag
- Neveninitiatie's: Yod, Melchizedeck, Violette Vuur € 50 p.st
Womb Healing € 50
Womb Healing Verdiepingsworkshop € 150
- Individuele workshops (1 op 1), cursussen en groeipaden 2x de investering in jezelf

Bovenstaande bedragen hoeven niet de reden zijn waarom je niet aan je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid wil en kan werken. Maak het bespreekbaar als je dit niet kunt betalen en we onderzoeken samen de mogelijkheden!

 

Omdat de cursussen en workshops voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door een bedrag over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief. Dit bedrag word in mindering gebracht op je totale cursus/workshop bijdrage die je minimaal 10 dagen voor aanvang voldoet op het gegeven rek.nr.

 

Vroegtijdig stoppen met een groeipad/cursus/serie workshops of het missen van een sessie leidt niet tot teruggave van de bijdrage. Wel kan in overleg afgesproken worden dat je op een later tijdstip de cursus, serie workshops, het groeipad verder bewandeld e/o aansluit bij een volgende groep. Dit binnen 9 maanden na aanvang van de 1e sessie. En altijd in goed overleg.

 

Alle activiteiten worden aan huis, in de praktijkkamer,  gegeven.

 

 

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Munay-Ki Delft met de grootste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Daarom aanvaardt Munay-Ki Delft geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en onvolledigheid van de informatie op deze website.

Het is de gebruiker c.q bezoeker van deze site niet toegestaan om de inhoud van de site te kopiëren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder schriftelijke toestemming vooraf van Munay-Ki Delft.

 

Prijs en andere wijzigingen

Munay-Ki Delft behoudt ten alle tijden het recht het privacybeleid en prijzen te wijzigen zonder hierover de gebruiker c.q. bezoeker op voorhand te moeten informeren.