Nusta Karpay ~ Vrouwelijke energie

 

De Nusta Karpay, is een inwijdingspad van de Quero indianen, Inca sjamanen uit Peru, waarbij vrouwelijke energie diep in onszelf wordt wakker gemaakt.
Een pad van 7 kleuren van de regenboog en 7 godinnen - priesteressen.

 
De vrouwelijke energie is lang verborgen geweest en onderdrukt. Steeds meer mensen lopen rond met gevoelens van onrust en merken dat ze worden aangetrokken door een ontdekkingsreis naar het herinneren van wat er op zielsnivo altijd al was.

Deze initiaties brengt vrouwen in hun eigen vrouwelijke kracht.
Bij mannen geeft het meer aanvoelingsvermogen en het brengt hen bij hun zachtheid.
Het brengt voor allen balans en heelheid, doordat de vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf weer samenkomt
.
Tijdens deze initiaties loop je het pad van naar vrouwelijke heelwording en de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

De Nusta Karpay is een ontdekkingsreis en een geschenk van de Quero sjamanen aan de wereld. De Qero staan in verbinding met de energie van de voorouders, de kosmos en moeder aarde.

De Nusta Karpay werd alleen doorgegeven binnen de Inca gemeenschap. De basis van de vrouwelijke Nusta Karpay energie was op verschillende plekken en voor lange tijd diep begraven in moeder aarde. De quero sjamanen zijn naar 7 verschillende vrouwelijke gewijde plaatsen in Peru gegaan en hebben zich daar verbonden met de Nusta Karpay energie met de intentie om de Nusta Karpay met ons te delen
.De Nusta Karpay bestaat uit 7 initiaties

Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van licht in de chakra's, je wordt verbonden met de Spirit van het water zodat je ego zachter kan gaan worden. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Het hart wordt geopend, net zoals de keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden en je beter kan liefhebben, communiceren en zien.
Je gaat werkelijk gaan zien wie jij bent en je wordt op een dieper nivo verbonden met het Universum.
 
 
1. Mama Occlo
Zij is de Moeder van alle Godinnen, en ook Godin  van de Wijsheid. De Essentie van Mama Occlo is ons te gronden in ons eigen centrum, om het centrum in ons zelf te vinden. Deze inwijding heelt je vrouwelijke kracht en herstelt balans. Bij dit ritueel ontvang je in de 7 chakra’s de ‘seeds of light’ die verbonden zijn met de 7 sjamanistische archetypes via 7 stenen, gewone stenen of chumpi-stones. De 7 stenen mag jezelf zoeken in de natuur (bos, zee, rivieren ed) en meenemen. Denk erom dat je de stenen goed uit elkaar kunt houden zodat je later nog weet waarvoor je welke steen gebruikt mocht je de inwijdingen door gaan geven. Of als je ze hebt Chumpi-stones.
 
2. Doña Mujia, Mama Serena
De Godin van het Water. Mujia betekent ‘meermin’ en staat voor ‘geest van het water’. Deze Godin en haar taak gaat over ‘loslaten’. Deze inwijding helpt om ons ego los te verzachten. Het is een ‘flowering rite’. De tool voor dit ritueel zijn water en bloemen waarmee in handen worden ingewijd.
 
3. Mama Simone
Zij is de Godin van de Voorouders. Zij neemt ons mee naar onze voorouders, voorbij je voorouders, naar je begin, je oorsprong. Thuiskomen! De tool voor dit ritueel is een steen van Nederlandse bodem die je tijdens de workshop ontvangt.

4. Doña Teresa
Zij is de Godin van Harmonie, van Zachtheid, Liefde en verbonden met onze ziel. Deze inwijding gaat over het openen van je Hart. De tool voor dit ritueel is een Despacho in de vorm van een hart die we gaan maken.
 
 5. Maria Sakapana
‘Spiraal van Wind’. Zij is de Godin van Communicatie. Dit is een zuiverende rite. De tool voor dit ritueel zijn veren.
 
6. Huana Wamantiklla
Godin van Zien en Visie. Dit ritueel is een energetische overdracht om je derde oog te openen voor helder zien, heldere visie en inzichten. De tool voor dit ritueel is een favoriet voorwerp wat voor jou 'visie, inzicht en zien' zal symboliseren.
 
7. Tomasa Wamantiklla
Godin van de Vrijheid. Deze inwijding gaat over ‘bevrijding’. Zij verbindt je met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleiaden. De tool voor dit ritueel zijn 3 kaarsen waarmee je 3 weken gaat werken.
 
 
Ik heb de Nusta Karpay ontvangen in de lijn van Donna Maria, Don Alejandro en Don Mareano.
 
Omdat de cursussen en workshops veel voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door €25 over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief.
De €25 word in mindering gebracht op de totale bijdrage.