Recensies

 

Ik heb jou altijd als heel integer ervaren. Mensen iets bijbrengen vanuit liefde en het hart. 
~Ilse~

 

Zo zuiver, zo puur, zo liefdevol
~Inge~

 

Ik heb gisteren de 8 weken van de nusta blossoming afgerond. Heel mooi proces waar alles bij elkaar komt. Mijn apageta is heel gebleven. Ik ga de apageta vandaag afbreken en aan het water teruggeven. Met bloem etc. Feeling blessed en dankjewel voor jouw lessen.
~Sharon~

 

Het was heerlijk. Ik kan niet anders zeggen. Enorm bedankt voor de ontspannen, leuke en liefdevolle energie.
~Linda~


"Erika bedankt voor de prachtige training bij de BUR Health"
~Sietske~

 

"Het was een feest om in jouw nabijheid te zijn. Dank voor je zachtheid. Je gaat nog prachtige dingen meemaken"
~Marjolein~

 

"Dankjewel voor de mooie intense womb healing avond, de hand out en je liefdevolle begeleiding! Vond het heel bijzonder om mee te maken!"
~Suzanne~

 

"De keren dat ik ben geweest bij je voelde ik me thuis. Je bent een fijn persoon om van te leren, eerlijk en gezellig. Je draagt je kennis dan ook met veel plezier en kunde uit. 
~Ada~ 

 

"Ik volg sinds september cursus Munay Ki bij Erika. Erika is een warm mens, met ervaring, werkt met kleine groepen en is vakkundig. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ik kan met al mijn vragen/verzoeken bij haar terecht. Ze biedt maatwerk. Ik wil zeker nog een paar cursussen bij haar volgen."
~Juanita~

 

"Een openbaring en verrijking. Erika is een master op alle gebieden."
~Petra~

 

Ik wil je nogmaals bedanken. Mijn PMS klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als afgelopen week. Ik denk echt dat er iets van een trauma is geheeld en dat ik mijn vrouw-zijn beter heb leren omarmen en accepteren. Dus onwijs bedankt voor je inwijding in dit ritueel en ik ben ook zo dankbaar dat de Wombhealing bestaat en doorgegeven mag/kan worden.
~Ella~

 

"Dankjewel Erika. Ik vond het heel bijzonder. Ze  hebben me een beetje jouw richting ingeduwd omdat ik ‘niets met rituelen’ had. Daar ben ik blij om. Want door jouw vrije, ruime wijze van lesgeven heb ik me er helemaal voor opengesteld. En kon zodoende de kracht van deze rituelen zelf gaan ervaren. Heel waardevol! Dankjewel"
~Joyce~


"Het was een liefdevolle training met rituelen die raken"
~Gonneke~

 

"Erika die het altijd met liefde, geduld, haar gaves EN met humor er weer een ontdekkingsreis van maakte!"

 

"Dankjewel voor een inspirerende ontmoeting met jou, de andere deelnemers en zeker ook met mezelf"
~Sas~

 

"ik voel me nog iedere dag geborgen ..."
~Jannie~

 

"Of het nu een healing of cursus training was, alle keren was er een warme en rustige sfeer waarin je helemaal tot jezelf komt. Daarbij speelt humor en een lach ook zeker mee.
Het is heerlijk om met jou te werken"
~Marja~

 

"Ik heb bij Erika Reiki 1 en 2 gevolgd. Ze stemt heel goed af op de cursisten en gaat in op jouw behoefte. De sfeer is heel plezierig en vol van energie net als Erika zelf. Dus twijfel niet en schrijf je in voor een cursus, daar ga je echt geen spijt van krijgen."
~Angelique~

 

"Ik vond het een hele fijne sessie vorige week! Dank je wel! Het heeft me echt goed gedaan en dingen gebracht om weer mee verder te gaan."
~Karin~

 

"Het gaat goed met mij. Vanmorgen tijdens de hartmeditatie die ik nu een paar dagen doe, ging het stromen wat ik nooit eerder heb gevoeld bij een meditatie. Vanaf mijn onderste chakra naar boven tot mijn keel. Ik vond het zo mooi. Dankjewel."
~Perlita~

 

"Wat me opvalt is een veel speelsere/ kinderlijke/ lichte/ blije energie in me. Dat was al voor aanvang van munay ki dag ingezet maar lijkt echt nu sterker, valt echt op (en voelt heel fijn) Op de dag zelf voelde ik die speelse energie ook zo sterk terwijl tijdens de oefeningen het zo magisch en heilig voelde. En daar werd ik dan weer zo blij als een kind van. Nogmaals dank voor de mooie dag en ik kijk uit daar de volgende."
"Echt fijne, bijzondere dagen. Dank je voor de mooie dagen, fijne energie en nuchtere, heldere uitleg."
~Marijntje~

 

"Erika, een fantastisch mens en sjamaan. Een aanrader als iemand de Munay ki of Chaka inwijdingen wil ontvangen."
~Susanne~

 

"Je bent een TOPPER, een lieverd, en vakvrouwen erg warm mens met een open hart. Ik voelde me meteen thuis. Ik hoop nog meer met en van je te gaan beleven (als
ik mezelf daar de ruimte en tijd toe gun) alles op zijn eigen wijze en tempo.
Heel erg bedankt voor de fijne Munay Ki die ik van je mocht ontvangen.
~Birgit~

 

"Ik heb al een aantal cursussen gevolgd. 
Ik voel mij elke keer weer een beetje thuis komen. Er hangt een heerlijk sfeer en alles staat klaar. Erica is een warme lieve vrouw"
~Hanneke~

 

"Ik heb al diverse cursussen en workshops gevolgd bij Erika, er hangt altijd een fijne warme sfeer die uitnodigt tot delen met anderen."
~Els~

"De wombhealing inwijding, verleden, heden en toekomst heb ik als zeer waardevol ervaren. Vanaf de inwijding is er al zoveel gaan stromen en dat heeft zich oa geuit in creativiteit, dat verbonden is met de tweede chakra. Met veel passie. liefde, aandacht, rust en ruimte geeft Erika je alle gelegenheid om dat wat er op dat moment is, te laten zijn. Een must voor iedere vrouw die zich vrij wil maken van angst en pijn die zich heeft opgeslagen in de baarmoeder streek/ 2e chakra en een aanrader voor iedere man om de vrouwelijke energy te laten stromen en de energy tussen man en vrouw te laten stromen."
~Jeannet~

 

"Maar nu besef ik me ineens dat ik sinds de Seichem 1 inwijding geen zenuwpijn meer heb..."
~Riek~

"Erika ervaar ik als een echte master! Ze weet heel goed haar kennis en kunde in te zetten, weet waar je tegen aan kan lopen, voelt bijzonder veel en geeft onvoorwaardelijk vanuit haar hart. Naast haar grote kennis van Reiki en sjamanisme, zet ze haar jarenlange ervaring in die zij op heeft gedaan in de psycho-sociale sector. Daarnaast heeft zij een grote portie humor! Die combinatie vind ik super!" 

"Ik doe bij Erika mijn Reikimasterschap en ik  heb diverse workshops bij haar gevolgd. Zij is heel kundig, een echte master op verschillende gebieden, integer, direct en heeft ook veel humor. Ze kan de acties vaak heel praktisch omzetten hoe je het in je dagelijkse leven kan toepassen en wat voor effect dit heeft. Een heel fijn mens om eens te ontmoeten en daarom een absolute aanrader."
~Barbara~

"Ik heb bij Erika de rite of the womb en
Ama Deus gedaan. Ik voelde me erg welkom. Erika laat de groepen klein zodat er veel ruimte is om te oefenen en om vragen te stellen. Erika geeft je ook de ruimte om jezelf te laten zien en ze doet dat op zo'n manier dat je voelt dat dat kan. Ik zal in de toekomst zeker nog een keer een workshop volgen bij Erika."
~Nellika~

 

"Wat een prachtige dag gehad bij jou Erika, zoveel geleerd, ervaren en gevoeld. Gelukkig komen er nog 2 dagen aan."
~Rien~