Mensen, ik vind ze geweldig.
Spiritualiteit, voor mij een passie.
Humor, voor mij een feestje. 

 

In 1998 ben ik begonnen met Reiki 1. Toen niet over nagedacht en bedacht dat ik wekelijks cursussen en workshops zou gaan geven om andere mensen een hand toe te reiken. Inmiddels heb ik 23 jaar ervaring in het geven van cursussen, workshops, behandelingen en het begeleiden van mensen met en in hun spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ook beroepshalve begeleid ik mensen in hun thuissituatie als begeleider.
In 2008 kwam ik in contact met sjamanisme en geef ik sinds 2011 voornamelijk workshops in het Inca Sjamanisme. De womb healing uit de Amazone heeft ook een belangrijke plek in de praktijk.

Mijn passies zijn: Reiki, Seichem, Sjamanisme en rituelen. Ze hebben mij geholpen en helpen jou bij 'het bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent' om gewoon gelukkig te zijn.
Die passies heb ik samengebracht in oa groeipaden. 

Groeipaden zijn trajecten met meerdere sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jou te bewerkstelligen en vast te houden. 
Tijdens ieder groeipad e/o workshop is er tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en inspiratie gesprekken. Deze gesprekken zijn verweven in het groeipad wat je doet. De inwijdingen/initiaties en rituelen zetten dingen in gang bij je, je kunt tegen dingen aanlopen die je wilt veranderen e/o je leven een andere wending wil geven. De begeleiding en gesprekken zijn naar behoefte en gericht op het verdiepen van je bewustzijn. Als je aan jezelf wilt werken, dingen wilt veranderen is het wel de bedoeling is dat je in beweging komt. Het is een unieke kans om aan en met jezelf te werken.
Tijdens een groeipad word jij je bewust van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent, ieder pad brengt jouw dichter bij 'gewoon gelukkig zijn'.


'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'.


Omdat een 
mens is nooit klaar met leren en volg ik regelmatig trainingen, cursussen en workshops voor zelfontwikkeling.

 

Ervaring is mijn leermeester,
Innerlijke kennis is mijn waarschuwing
het Leven is mijn reis
Spiritualiteit is mijn pad
Altijd leren, altijd groeiend...

 

In ♡ Munay,

Erika

 

Foto Gerhard Nel Fotografie