Happy Cells bestaat uit energie (Reiki, Seichem ect) en olie protocollen (Symhonie off the cells) waarbij essentiële oliën met Reiki worden aangebracht op je rug en voeten. Elke gebruikte olie is speciaal uitgezocht (door Boyd Truman) om zijn gunstig werking op jou gezondheid. 

Tijdens de behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen.
Samen zorgen Reiki en de protocollen voor meer balans en harmonie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Het aanbrengen van een serie van de olien en het geven van energie duurt ongeveer 20 min, daarna blijf je ongeveer 10 tot 15 min liggen en de olie kan intrekken. Een afspraak duurt 3/4 tot 1 uur. Per sessie kunnen er max. 2 olie protocollen gegeven worden, met een max van 3 sessies per week. Hou rekening met ontgifting verschijnselen (bv moeheid, misselijk en tijdelijke  verergering van de klachten). 

Welke protocollen zijn er?

 • Basis
  Dit is een simpel protocol wat goed te gebruiken is bij kinderen of als onderhoud. Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en stress.  Andere klachten waarbij je dit protocol onder andere kan gebruiken zijn: buikpijn, oorpijn, griep, hoofdpijn, diarree, keelpijn.
 • Hart en bloedsomloop
  Voor een positieve invloed op het cardiovasculair (hart/bloedvaten) systeem en ook op het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: angina, artherosclerose, cholesterol problemen, hoge en lage bloeddruk, diabetes, adervervetting
 • Emotie

  Voor een positieve invloed op de emotie, het limbisch systeem, de hormoonhuishouding, de nieren en de longen. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: bipolaire ziektes, depressie, emotioneel trauma, paniek, insomnia, OCD, stress, Graves, diabetes, PMS, nier ziektes, geheugen verlies, epilepsie.

 • Hormonaal
  Voor een positieve invloed op de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, de emotie, het limbisch systeem, de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: ziekte van Addison, Cushing, endometriose, Graves,  menopauze, PMS, stress, ADHD, maagkrampen, insomnia.
 • Infectieziekten (oa griep)
  Voor een positieve invloed op het immuunsysteem, het spijsverteringstelsel,  de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: griep, streptokokken, malaria, lime, infecties, candida, parasieten, hepatitis, keelpijn, bacteriële en virale infecties.
 • Ontstekingen
  Voor een positieve invloed op het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en ook op het spijsverteringstelsel. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: rugklachten, neuropathie, meningitis, artritis, voetklachten, peesontsteking, fibromyalgie, dementie, lime, hernia, ontstekingen, migraine, prostaat.
 • Lymfensysteem
  Voor een positieve invloed op de nieren, het spijsverteringstelsel, het immuunsysteem en ook op de longen. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: afvallen, cellulitis, Cushing, nierstenen, acne, diabetes, eczeem, gehoorproblemen, overgewicht, psoriasis.
 • Spijsvertering

  Voor een positieve invloed op de spijsvertering, het immuunsysteem, de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: candida, winderigheid, hepatitis, reflux, acne, allergieën, cellulitis,Cröhn, cysten, detoxificatie lever, pancreatitis, psoriasis, urineweg ontstekingen.

 • Neurologisch
  Voor positieve invloed op het zenuwstelsel, de hormoonhuishouding, de emotie en ook op het limbisch systeem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: depressie, trauma’s, PTS, Alzheimer, MS, Parkinson, ADHD, autisme, Grave, hoofdpijn, geheugenverlies.
 • Botten en gewrichten
  Voor een positieve invloed op het bewegingsapparaat, het immuunsysteem en ook op het spijsverteringsstelsel. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: gebroken botten, osteoporose, slijmbeursontsteking, reumatoïde artritis, aderverkalking.
 • Luchtwegen
  Voor een positieve invloed op de ademhaling en ook op het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: astma, bronchitis, griep, sinus infectie, ademhaling problemen, keelpijn, COPD, verkoudheid.
 • Zon

  Voor een positieve invloed op de hormoonhuishouding, de emotie, het limbisch systeem, het cardiovasculair systeem en ook op de bloedsomloop. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: Addison, anorexia, diabetes, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, zwakke spieren, osteoporose, stress, afvallen, depressie, lage energie. 

 • Celstofwisseling
  Voor een positieve invloed op het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het cardiovasculair systeem en ook op het endocrien systeem (hormoon stelsel). Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: cystic fibrosis, sikkel cel anemie, dementie, Alzheimer, MS, Parkinson, depressie, fibromyalgie, Lime, lupus, auto-immuunziektes, Graves.
 • Energie/Cki/Ki
  Voor een positieve invloed op het zenuwstelsel, de botten, spieren en ook het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijnlage rugpijn, (reumatoïden) artritis, fibromyalgie, auto-immuunziektes, slappe spieren, griep, migraine, restless legs, scoliose.
 • Vergeving
  Voor een positieve invloed op de emotie, het limbisch systeem, de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, het cardiovasculair systeem en ook op de circulatie. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: boosheid, haat, depressie, angst, emotioneel trauma, stress, OCD, boulimia, hoge bloeddruk, een gebroken hart, eenzaamheid, sinus infectie, hepatitis, zelf haat.