Volle Maan Despacho


Volle Maan ~ Mama Killa

De Geest van Mama Killa, Grootmoeder Maan is erg oud. Grootmoeder Maan kan je helpen wanneer je veranderingen in je leven wilt aanbrengen. Het zachte licht van Grootmoeder Maan verlicht de donkere kant van je karakter, een onbewust deel van jezelf wat je nog niet in het licht hebt gebracht.

Tijdens een volle maan despacho starten we de avond met een geleide meditatie al dan niet obv ratel e/o drum. Vervolgens wordt er een despacho gemaakt die we later op de avond aan het vuur geven. In de despacho ga jij je eigen gebeden-wensen leggen van dingen of karakter eigenschappen die je los wilt laten. Als we daarmee klaar zijn gaan we in stilte de despacho aan het vuur geven en verbinden we ons met de maan. 

De kracht van de volle maan is al 2 dagen voor de volle maan merkbaar en werkt door tot 2 dagen na de volle maan. Tijdens deze 5 dagen kan het oude worden losgelaten met als hoogtepunt de volle maandag. Over het algemeen staat een volle maan voor reiniging en geeft een nieuw begin aan. Daarnaast heeft iedere volle maan heeft een eigen naam, unieke betekenis en thema. Meer daarover kan je via www lezen.

Bij de energie van de volle maan krijgen we de kans om alles op een rijtje te zetten, om stil te staan bij wat we echt belangrijk vinden. Je krijgt de kans om dingen achter je te laten, om afscheid te nemen van wat niet meer belangrijk is. Je kunt ruimte creëren voor nieuwe dingen.  

De reinigende energie van de volle maan en de sterrenvolken die ons (on)bewust gidsen zullen je hierbij helpen. Verlos jezelf van de dingen die niet meer bij je passen. Je laat oud gedrag, dat je blokkeert in je groei, los. Je kunt alle zaken, situaties, gewoontes en personen achter je laten die niet meer bij je passen. Daardoor zul je zien dat kleine zaken die al in je leven aanwezig zijn meer ruimte krijgen, waardoor jij je bewust wordt van hun belang en hun positieve energie.

Neem voor deze despacho iets kleins en brandbaars mee wat voor jou loslaten symboliseert.

Deze avond kan je (edel)stenen of andere voorwerpen meenemen die je extra op wilt laden met de energie van de volle maan.