'Het bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent'

Extra mailing vandaag mbt mid-winter avond met Despacho op woensdag 20 december om 20u

Extra mailing vandaag mbt mid-winter avond met Despacho op woensdag 20 december om 20u.

Wij vieren op het noordelijk halfrond de terugkeer van het licht in december. 
Tijdens deze ceremonie verbinden wij ons met de sterren, met elkaar, de spirits, je wensen, je gebedjes ... voor jezelf en anderen, zodat je wensen zich kunnen manifesteren. Deze Despacho is een blessing voor de tijd die komen gaat ... 2018

Iedere deelnemer neemt een give-away, twv +/- €10 als richtlijn, mee. 
Je mag het zelf maken of kopen

Een give-away is in dit geval een cadeautje wat je zelf zou willen ontvangen, maar koopt of maakt voor een ander. Als de despacho bijna klaar is zal je cadeautje een nieuwe eigenaar vinden.
Een give-away: om iets van je mooi vind te geven aan een ander om ruimte te maken voor iets wat een ander aan jou wil geven ...
 
Meer info is hier te lezen
Lees meer »

Een cirkel van vreugde: Een man klopte hard op de deur van het klooster. Een monnik opende de grote poort. “Deze druiven zijn de mooiste druiven die mijn wijngaard heeft geproduceerd. Alstublieft”, zei de man. “Dank. Ik geef ze aan de abt.” “Maar, ze zijn voor u. U opent de deur, beste monnik.” De monnik bewonderde de hele ochtend de prachtige tros druiven en besloot ze toch aan de abt te geven. De abt heeft hem immers altijd aangemoedigd met zijn wijsheid...

Een cirkel van vreugde:
Een man klopte hard op de deur van het klooster. Een monnik opende de grote poort. “Deze druiven zijn de mooiste druiven die mijn wijngaard heeft geproduceerd. Alstublieft”, zei de man.
“Dank. Ik geef ze aan de abt.”
“Maar, ze zijn voor u. U opent de deur, beste monnik.”
De monnik bewonderde de hele ochtend de prachtige tros druiven en besloot ze toch aan de abt te geven. De abt heeft hem immers altijd aangemoedigd met zijn wijsheid... De abt was blij met de druiven, maar hij besloot ze door te geven aan een zieke monnik in het klooster. “Het zal hem goed doen.” En de zieke monnik was dankbaar. Hij besloot echter de druiven aan de kok te geven. De kok die hem altijd zo goed verzorgde. En de kok bewonderde de prachtige druiven. Zo perfect dat niemand de druiven meer zou waarderen dan de koster.
De koster was op zijn beurt blij met het geschenk. Hij gunde de druiven aan de monnik, die hem bij binnenkomst van het klooster zo welkom had geheten. En dus net voor het donker, gaf hij de druiven aan de monnik bij de poort. “Eet en geniet hiervan.”
De monnik besefte zich dat de druiven echt voor hem waren. En hij genoot van elke druif, terwijl hij nadacht over de cirkel van vreugde. Het plezier wat ze elkaar hadden gegeven. Het geschenk wat rond was gegaan ♥

De volledige flits is HIER te lezen!

Lees meer »

September flits met het starten van de Rode Tent, de agenda en andere wetenswaardigheden.

De zomer is bijna voorbij en gaan we naar de herfst toe. De eerste oogsten zijn binnen en geofferd.

Ervaring is mijn leermeester, 
Innerlijke kennis is mijn waarschuwing 
het Leven is mijn reis 
Spiritualiteit is mijn pad 
Altijd leren, altijd groeiend
 ...

... dat doe ik dit jaar bij Barabara met het creatiejaar 'Uit je kunst'. Verderop in deze flits staat omschreven wat ik aan het doen ben ... en ik vind het geweldig :)

De volledige flits kun je hier lezen.

Lees meer »

Helende Energie Delft heeft een kanaal op Youtube. Daar vind je afspeellijsten met oa: Reiki muziek, Munay-ki filmpjes, Sjamanisme en Womb Healing.

Helende Energie Delft heeft een kanaal op Youtube. Daar vind je afspeellijsten met oa: Reiki muziek, Munay-ki, Sjamanisme en Womb Healing.

Je kunt de afspeellijsten HIER bekijken

Lees meer »

De eerste serie 'Womb Healing, een verdieping' workshops is een succes geweest. Het was geweldig om te doen, het waren fijne en mooie avonden. In de septemeber start er een nieuwe serie. Verderop in deze flits staan de datums en een omschrijving van deze workshops die absoluut een aanrader zijn voor iedere vrouw die de Womb Healing eerder heeft ontvangen

De eerste serie 'Womb Healing, een verdieping' workshops is een succes geweest. Het was geweldig om te doen, het waren fijne en mooie avonden.

In de septemeber start er een nieuwe serie. Verderop in deze flits staan de datums en een omschrijving van deze workshops die absoluut een aanrader zijn voor iedere vrouw die de Womb Healing eerder heeft ontvangen.

In juli staan er een Reiki/Seichem terugkomavond, de Nusta Karpay, Reiki Yod en Violette Vuur workshops op de agenda.

 

Lees meer »

Het nieuwe jaar is al even opgang en begint ook de natuur weer te ontwaken uit haar winterslaap ...


Het nieuwe jaar is al even opgang en begint ook de natuur weer te ontwaken uit haar winterslaap.

De lucht is wat grijzig
maar wonderlijk wijzig
En als toverslag uit de grond
weer een eerste sneeuwvlokje vond
Teder en wibbelend zijn kopje
welkom prachtig sneeuwklokje
Wat tweifelend om te groeien
zich volmaakt uit te bloeien
Trillend en rillend nog wat teer
zie ik steeds weer! meer en meer
de aankomst van wat beter weer
Samen smeltend een natuur ontmoeting
de aankomst van een lente begroeting
Het vloeiend en glooiend zich ontspant
en de lente binnenkort ontvangt.


De volledige nieuwsbrief en agenda hun je HIER bekijken en lezen.

Lees meer »

Kerst wens, nieuwtjes en agenda: Voor al die mensen die knokken Voor hun dagelijks brood Wil ik een kaarsje branden Ik weet… het is weinig bij grote nood... Rond en met de feestdagen worden er geen cursussen, workshops en andere activiteiten gegeven tussen 20 december en 1 januari 2017.

Voor al die mensen die knokken
Voor hun dagelijks brood
Wil ik een kaarsje branden
Ik weet… het is weinig bij grote nood...

Rond en met de feestdagen worden er geen cursussen, workshops en andere activiteiten gegeven tussen 20 december en 1 januari 2017.


Het volledige bericht kun je hier lezen.

Lees meer »

Lieve lezer, De laatste tijd is het helemaal in om te vloggen, te bloggen, te joggen, een challenge aan te bieden of te volgen. Ik blijf gewoon regelmatig de nieuwsflits met de agenda sturen :) December is voor veel mensen een drukke maand. Soms vergeten we om tijd te nemen voor ons zelf en zakt ons energie peil. Zeker als de dagen kort en de nachten lang zijn. Juist dan moeten we niet vergeten om tijd in te plannen om te ontspannen, licht en energie op te doen ...

 

De flits is hier te lezen

 

 

 

 

Lees meer »

Ik Koester de aarde, zij is mijn moeder ....

Ik Koester de aarde, Zij is mijn moeder
Ik Koester de hemel, Hij is mijn vader
Ik Koester de dieren, zij zijn mijn broers en gidsen
Ik Koester de Grote Geest, Hij is mijn bron.....

Ervaring is mijn leermeester,
Innerlijke kennis is mijn waarschuwing
het Leven is mijn reis
Spiritualiteit is mijn pad
Altijd leren, altijd groeiend...

Ik ben één met alles om mij heen,
Mijn hart is puur en mijn ziel is vrij,
Ik kom van de sterren
Om een belangrijke bestemming te vervullen.
Houd van alles en help hen die in nood zijn.

Lees meer »