'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'

Algemeen Dagblad, Delft

Gepubliceerd op 20 mei 2016 11:26

In het AD voor Inloophuis Debora.
Vanaf januari 2016 ben ik met veel plezier actief als vrijwilliger bij het inloophuis Debora als gastvrouw met diverse taken. Ik ben in april ook in de PR gestapt en heb oa de sociale media onder mijn hoede genomen.

Vanaf januari 2016 ben ik met veel plezier actief als vrijwilliger bij het inloophuis Debora als gastvrouw met diverse taken. Ik ben in april ook in de PR gestapt en heb oa de sociale media onder mijn hoede genomen.


Inloophuis Debora Delft is HET ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten. In Inloophuis Debora kun je zonder afspraak binnen komen lopen. Onze gastvrouwen en gastheren staan voor je klaar met een kopje of thee en als je wilt een luisterend oor. Ook kun je in contact komen met mensen die in een vergelijkbare situatie verkeren. Om juist even niet met de ziekte bezig te zijn en je zinnen te verzetten, kun je deelnemen aan diverse activiteiten. Het inloophuis biedt diverse ondersteunende, ontspannende, creatieve, informatieve en sportieve activiteiten aan. Voor je aan deze activiteiten deel kunt nemen word je ingeschreven als gast van Inloophuis Debora.

Meer kun je lezen op www.inloophuisdebora.nl of www.facebook.com/inloophuis.debora.delft

 

Warme groetjes Erika


 »