Reiki & Seichem

Gepubliceerd op 16 mei 2020 om 12:02

Reiki & Seichem

Hallo lezer,

 

Zo ontvang je maanden geen flits en zo 2 binnen een week.
In mijn vorige mail gaf ik al aan dat er in augustus een Reiki/Seichem 2 cursus start. Inmiddels hebben we datums gepland, ze staan verderop in de mail. Eerst een uitleg over Seichem.

Seichem bevat 4 energieën, 4 elementen:
Aarde (reiki), water, vuur en lucht.

Aarde (Reiki) heling energie wordt ervaren als warm en koud (zoals de oppervlakte van de aarde). Het aard alle andere heling energie.
 
Vuur (Sakara) is onderscheidt zich duidelijk als lichte elektrische prikkels. Werkt zowel in de aura als in het fysieke lichaam. Niemand, zelfs geen wetenschapper, kan het Element vuur op zich, als verschijnsel, uitleggen of definiëren. Dat komt omdat vuur uit de 4e dimensie komt en licht uit de 5e dimensie. Het is zo goed als onmogelijk om verschijnselen uit de 4e en 5e dimensie te verklaren aan de hand van onze beperkte 3 dimensionale kennis.
Sakara brengt een regenboog van beschermend licht die de aura omringt. Sakara werkt in de Aura en reinigt de Chakra's, het brandt door blokkades en weerstanden heen die in de fysieke, mentale, emotionele en andere fijnstoffelijke lichamen aanwezig zijn en transformeert ze. Sakara voelt aan als kleine elektrische impulsen die door je handen gaan. 

Water (Sophi-El) golven van koele energie. Haalt diepe emoties naar boven. Sophi-El is verbonden met het Element WATER, het is zowel zacht als doortastend zoals het water zelf. 
Sophi-El dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern, 'oorzaak en gevolg' van de verstoring/blokkade te vinden. Sophi-El opent het hart zodat men weer liefde kan ontvangen en weer mededogen kan hebben.  
Sophi-El in combinatie met de andere stralen van heling zal de personen die ermee behandeld worden het gevoel van vreugde brengen en het gevoel van : "Ik verdien het om gelukkig te zijn"
 
Lucht (Angeliclight) 2-voudige energie van lucht/ether en gebied van de Engelen en Gidsen/Helpers. Geestelijke heling. Verhoogt de kracht van het derde oog en de kracht van het gesproken woord. Het Element lucht drukt de kwaliteit uit van communicatie. Bij heling wordt de effectiviteit van het derde oog en de keelchakra aanzienlijk verhoogd. Een ander aspect van communicatie is de stem of de kracht van het gesproken woord. Angeliclight verhoogt deze kwaliteit, dat is de reden waarom zij die geïnitieerd worden in Angeliclight een gedisciplineerde geest moeten hebben en zich bewust moeten zijn van hun woorden. Dank zij Angeliclight kan het helingseffect effectiever samenwerken met de Engelen, Heilige Geest en het Hogere Zelf van de persoon die behandeld wordt.  
Door Angeliclight wordt alles waar je mee werkt, b.v. Reiki, krachtiger en meegetrokken naar hogere niveaus.
 
Reiki (aarde) en Sophi-El (water) zijn vrouwelijke energieën, Sakara (vuur) en Angeliclight (Lucht) zijn mannelijke energieën waardoor je als heler een goede balans hebt bij het werken met helingsenergieën.

In augustus start er 4 delige Reiki/Seichem 2 cursus op:
Maandag 17 & 31 aug, 21 sept en 19 okt om 20u.


Het vervolg op Reiki/Seichem 1 cursus bestaat uit het leren werken met 16 symbolen, verdeelt over 3 avonden. Naast het ontvangen van de inwijding (waarin je chakra's verder worden geactiveerd en schoongemaakt) leer hoe de symbolen zijn opgebouwd: je gaat ze 'tekenen', voelen en ervaren wat ze doen met jou. Met deze symbolen kun je gerichter gebruik maken van de Reiki/Seichem energie en word je aangereikt om je derde oog te gaan ontwikkelen en te gebruiken..
Ook pakken we terug naar de leefregels en doen we geleide meditatie's.

Bijdrage is € 185 incl certificaat, hand-out, inspirerende gesprekken, tussentijds contact naar behoefte, koffie/thee/water en versnaperingen tijdens de cursus.

Er is nog 1 plekje vrij.

Aanmelden of meer info via email, facebook messenger of whatsapp.

Fijne dag allemaal!


Lieve groetjes Erika.

 

'Het bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent'


«   »