'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'

Aroma Touch, een verbindende aanraking.

Aroma Touch is een ontspannende touch waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige etherische olie van diverse merken. Deze fijn geurende oliën worden via zachte vloeiende en ritmische manieren op je reflexzones, rug en voeten aangebracht. Op deze manier kalmeert je zenuwstelsel en kom je weer in balans. 

De behandeling is verdeeld in 4 stappen: 
Stress verminderen, 
Verbetering en versterken immuunsysteem, 
Vermindering van ontstekingsreacties, 
Balans in lichaam en geest

Bij elke stap worden er 2 essentiële oliën gebruikt. In totaal worden er 8 oliën gebruikt. De kracht van de verbindende aanrakingen zit in de eenvoudige touch en de diepe werking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. 

Bij Aroma Touch wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën. Deze heerlijke oliën zijn puur, zonder chemische toevoegingen, natuurlijk en van diverse merken. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën zul je tijdens deze behandeling heerlijk ontspannen. Je zal nog 24u lang nagenieten van de werking van de oliën.

Deze behandeling is ook heel geschikt voor ontspannende pijnverlichting bij bijvoorbeeld reumapatiënten of bij kankerpatiënten.

Aroma Touch heeft als basis de AromaTouch Techniek.

Wil je producten van doTerra bestellen?
Je kunt met mij mee bestellen.
Je kunt ook zelf een account aanmaken via Etherische Olie Delft, als je wilt kan ik je daarbij helpen en wegwijs maken + gratis workshops