Coaching is een Engelse term die voor verschillende begeleidingsvormen gebruikt wordt. 
Coachende inspiratie gesprekken zijn voor mensen die zichzelf verder willen ontdekken en actief aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. 

Ik geef persoonlijke begeleiding en inspiratie gesprekken aan mensen die tegen dingen aanlopen die ze willen veranderen, een moeilijke periode doormaken e/o hun leven een andere wending willen geven. De begeleiding is gericht op het verdiepen van je bewustzijn. De bedoeling is dat je in beweging komt.  

Coaching vind plaats door inspiratie gesprekken, al dan niet ondersteund met energetische behandelingen. 
Tijdens het eerste gesprek gaan we samen kijken naar de dingen waar je tegen aan loopt, wat je wilt veranderen en stellen we een globaal plan op van de dingen waaraan je wilt gaan werken. 

Waarom een globaal plan? 
Tijdens het traject kan duidelijk worden dat er een ander probleem onder je probleem ligt dan je afhankelijk dacht en kan het nodig zijn om je doel(en) bij te stellen. Ook kunnen er evaluaties zijn waarin we terug kijken op de afgelopen periode, hoe gaat het nu en welke doelen er evt. al behaald zijn. 

Het is mogelijk dat je andere lijnen moet gaan uitzetten naar de meer reguliere geneeskunst bv huisarts, psycholoog of andere energetische behandelaars e/o methodes om voor jou een beter resultaat te behalen.

Beroepshalve werk ik 3 dagen in de week als coach met en voor cliënten in de thuis situatie. 
Ondanks dat ik een medische achtergrond heb ben ik geen arts of psycholoog en stel geen diagnose. 
Van jou vraag ik een actieve inzet, dat je aan de slag gaat met de gegeven adviezen en blijf je verantwoordelijk voor het nemen van jou beslissingen.